Prono: nu twee keer Chelsea!

Prono: nu twee keer Chelsea!

Liverpool zit in een drukke periode, met een hoop topmatchen. Nu volgens twee duels op het scherp van de snee tegen Chelsea. Woensdag spelen de Reds en de Blues een eerste keer tegen elkaar, in de League Cup. De aftrap is om 20u45. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Southamton was Liverpool alweer, al de zevende keer op rij. Dat had iedereen dan ook juist. De 3-0 is een moeilijker te voorspellen uitslag, dat de doelpunten zouden komen van Hoedt (owngoal) en Matip was totaal onverwacht, gelukkig pakten velen nog een puntje met Salah. Vraag 4 was dan weer een makkie, er stonden zoals verwacht geen Belgen aan de aftrap. Maar liefst acht Flemish Reds wisten 8/10 te behalen. In de stand wordt Maeremans Davy alleen leider. 

> stand prono <

YNWA!