Reds kloppen PSG na triller

Reds kloppen PSG na triller

Liverpool FC – PSG 3-2

Liverpool heeft de clash met PSG gewonnen na een dramatische slotfase. De Reds hadden de match helemaal onder controle, maar kregen zeven minuten voor tijd toch een koude douche. In blessuretijd kreeg LFC dan toch de verdiende drie punten. 

De Reds domineerden PSG helemaal en dat leverde al snel enkele kansjes op. Na een half uur spelen kopte Daniel Sturridge de thuisploeg op voorsprong na een uitstekende voorzet van Andy Robertson. Liverpool bleef drukken en Juan Bernat haalde Georginio Wijnaldum neer. James Milner knalde de strafschop binnen. De match leek gespeeld, maar plots viel een voorzet voor de voeten van Thomas Meunier en die scoorde de aansluitingstreffer. 

Ook na de pauze had Liverpool de match onder controle. PSG kon amper dreigen, tot Kylian Mbappé plots hard uithaalde en de bal in doel verdween. Maar in blessuretijd haalde invaller Roberto Firmino alsnog de drie punten over de streep. Hij kapte zich knap vrij en schoot de bal tegen de netten.

In de andere wedstrijden speelden Rode Ster Belgrado en Napoli 0-0 gelijk. Hierdoor staat LFC meteen alleen op kop.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson, Wijnaldum, Mane (Fabinho), Salah (Shaqiri), Sturridge (Firmino).