Prono: zaterdag Southampton

Prono: zaterdag Southampton

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Southampton

zaterdag 22 september 2018, 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Spurs wonnen de Reds met 1-2, grootste struikelblok voor de voorspellers was de openingsgoal van Wijnaldum. Wie had nu verwacht dat die in een uitwedstrijd zou scoren? Enkel Kempenaers Lars en die wint dan ook de speeldag met 9/10. Hij had één Belg te weinig op zijn wedstrijdblad staan, met Vertonghen, Alderweireld en Dembele moest dat drie zijn. 

Tegen PSG werd opnieuw gewonnen, met een onwaarschijnlijke 3-2 dit keer. Opmerkelijk dat niemand rekening had gehouden met een openingstreffer van Sturridge. Lage scores dus. Gelukkig was het wel voorspelbaar dat er met Meunier één Belg aan de aftrap zou staan. Hannes Doise en Cambre Jeff haalden 8/10. 

In de stand wordt het enorm spannend, met maar liefst vier leiders na de match tegen Tottenham, na PSG bleven er nog twee over: Bonte Magali en Maeremans Davy. Maar alles ligt nog op een zakdoek bijeen. 

> stand prono <

YNWA!