Prono: op 15 oktober volgende match

Prono: op 15 oktober volgende match

Liverpool FC heeft zijn eerste vier matchen van het seizoen gewonnen. In Leicester werd het 1-2. Daardoor staan de Reds nu twaalf punten voor rode lantaarn West Ham, dat nog geen enkel puntje wist te pakken. Opvallend weinig Flemish Reds gokten op twaalf punten voorsprong. Met Milner of Ndidi werd nog regelmatig een geel puntje geraapt. Verdoodt Yves scoorde het best, met 8/10. In de stand wipt Dolieslager Kristel naar de leiding. 

> stand prono <

Nu vertrekken veel Liverpoolspelers op interlandvoetbal. We krijgen dus twee weken tijd om na te denken over onze volgende inzending voor de prono. De volgende wedstrijd is op zaterdag 15 oktober in Tottenham. De aftrap is, net als in Leicester, om 13u30. Een goed voorteken? De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. 

> prono ingeven <

Let op, na Tottenham volgen de wedstrijden elkaar heel snel op. Dan beginnen namelijk de Champions League en de League Cup. Het worden dus drukke weken voor de Reds. 

YNWA!