Liverpool pakt 12/12

Liverpool pakt 12/12

Leicester City – Liverpool FC 1-2

Liverpool FC blijft op kop in de Premier League na een zege in Leicester. De Reds kwamen al vroeg op voorsprong via Sadio Mane. Hierna probeerde Leicester het LFC moeilijk te maken door hoog druk te zetten. Dat leverde geen grote doelkansen op. Vlak voor rust kopte Roberto Firmino wel de 0-2 binnen. 

Na rust bleef Leicester hoog druk zetten en Liverpool loerde op de counter, maar toch vielen er weinig kansen te noteren. In de 62ste minuut verslikte Alisson Becker zich vrij knullig in een terugspeelbal en kon Rachid Ghezzal de Foxes terug in de match trappen. Verder hield Liverpool vlot stand. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Matip), Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson (Keita), Wijnaldum, Mane, Salah (Shaqiri), Firmino.