Drie jongeren mogen niet mee naar Frankrijk

Drie jongeren mogen niet mee naar Frankrijk

De Reds zijn pas terug uit Amerika, maar stappen alweer het vliegtuig op. Een delegatie met 29 spelers neemt deel aan een vijfdaagse oefenstage in Frankrijk. Trent Alexander-Arnold keert vroeger terug uit vakantie en reist mee. Ook Brazilianen Roberto Firmino en Alisson Becker nemen deel aan het oefenkamp. Alleen Jordan Henderson, Dejan Lovren en Simon Mignolet zijn nog niet terug.

In de selectie zitten ook enkele spelers die terugkeren uit blessure, zoals Loris Karius, Danny Ings en Joel Matip. Hierdoor vallen enkele jongeren uit de boot. Ben Woodburn, Sheyji Ojo en Pedro Chirivella zijn er niet meer bij. Er is wel nog plaats in de selectie voor Nathaniel Phillips, Rafael Camacho, Curtis Jones en twee jonge keepers.

Liverpool: Kelleher, Grabara, Alisson, Karius, Van Dijk, Klavan, Moreno, Robertson, Phillips, Gomez, Alexander-Arnold, Clyne, Matip, Milner, Keita, Fabinho, Grujic, Lallana, Camacho, Wijnaldum, Jones, Sturridge, Ings, Origi, Shaqiri, Salah, Mane, Firmino, Solanke.