Busreizen 2018-2019

Busreizen 2018-2019

Beste Flemish Reds, 

Vanaf nu kunnen jullie inschrijven voor de busreizen van volgend seizoen (2018-2019). 

Jullie kunnen inschrijven door geld over te schrijven op het rekeningnummer van de Flemish Reds: 

  • BE43 6101 9690 1001
  • BIC: DEUT BE BE
  • mededeling: naam + welke busreis
Bij inschrijving dien je een voorschot van 200 euro te betalen. Als je voor meerdere busreizen inschrijft, is het natuurlijk 200 euro per trip. Het resterende bedrag dien je zes weken voor afreis over te schrijven. Zeven weken voor afreis krijg je nog een herinneringsmail indien je het saldo nog moet betalen.
 
Inbegrepen in de prijs: bus h/t, alle drank op de bus, ferry h/t, hotelovernachting + ontbijt en matchticket.
 
Lees zeker ook onze algemene reisvoorwaarden vooraleer je inschrijft. De algemene reisvoorwaarden zijn bindend vanaf je het voorschot hebt gestort. Let op dat deze wedstrijden niet vaststaan. Ze kunnen nog worden gewijzigd door Sky, BT Sports, de FA, UEFA, … naar maandag, vrijdag of een andere weekdag of zelfs een ander weekend.
 
 
De namen van de leden die ingeschreven zijn zullen verschijnen op de website onder de desbetreffende busreis. We werken zoals steeds op basis van “First come first served.” 
 
YNWA!