Prono: beslissing valt in Kiev!

Prono: beslissing valt in Kiev!

Liverpool FC speelt dit seizoen nog één wedstrijd die meetelt voor de prono: de finale van de Champions League. Deze wordt op zaterdag 26 mei gespeeld in Kiev. De aftrap is om 20u45. Tijd genoeg dus om goed na te denken over je strategie. 

> prono ingeven <

Iedereen wist dat Liverpool zou winnen van Brighton en enkelen hadden zelfs 4-0 op staan. Mohamed Salah als goalgetter opzetten was een goede zet. Er stonden zes Engelsen aan de aftrap: Alexander-Arnold, Henderson, Solanke, Dunk, Stephens en March. Davy Maeremans had dit allemaal voelen aankomen en zet een perfecte 10/10 neer. Hierdoor neemt hij ook een mooie voorsprong in de stand, maar het is nog niet gespeeld. Er zijn nog tien punten te verdienen tegen Real Madrid. In theorie kan iedereen uit de top 5 dus nog winnen. In de derde periode zijn er zelfs nog zes kandidaten voor de zege. 

> stand prono <

YNWA!