Prono: zondag Chelsea away

Prono: zondag Chelsea away

Het einde van het seizoen nadert, maar Liverpool speelt nog een topper in Chelsea. Als de Reds niet verliezen, zijn ze zo goed als zeker van de vierde stek. Zondagavond is de aftrap om 17u30. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool mocht nipt verliezen tegen Roma, maar toch gokten slechts weinigen op een nederlaag voor de Reds. Gelukkig wist bijna iedereen dat James Milner de oudste speler aan de aftrap zou zijn. Er stonden twee Nederlanders aan de aftrap bij LFC, geen bij Roma. Dat resulteerde in veel keer 6/10 en drie dagwinnaars met 8/10: Vandenbouhede Miguel, Van Camp Marc en Van Camp Dennis. Die laatste doet een uitstekende zaak in de stand, maar Maeremans Davy blijft leider. In de derde periode is Tuyten Gino nog steeds koploper. Maar de verschillen blijven klein!

> stand prono <

YNWA!