Prono: zaterdag Stoke

Prono: zaterdag Stoke

Het einde van het seizoen nadert, en dus ook de ontknoping van de prono. Mis geen enkele wedstrijd in deze spannende slotfase! Zaterdag speelt Liverpool FC tegen Stoke City. De aftrap is alweer erg vroeg: om 13u30. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. 

> prono ingeven <

Tegen Roma had niemand 5-2 verwacht, maar wel iedereen een zege voor LFC. Dat Salah, Mane en Firmino zouden scoren, was wel voorspelbaar. Maar in welke volgorde? Gokken op Salah bleek alweer de beste optie. Er stonden 3 Brazilianen aan de aftrap: Firmino, Jesus en Allison. Maar liefst 10 Flemish Reds winnen de speeldag met 8/10. In de kopgroep lieten enkelen een kleine steek vallen. Maeremans Davy blijft leider en in de derde stand blijft Tuyten Gino koploper. 

> stand prono <

YNWA!