Prono: 2x 10/10 en nieuwe leider na Bournemouth

Prono: 2x 10/10 en nieuwe leider na Bournemouth

Bournemouth leverde een te verwachten zege op, met 3-0. Ex-Liverpoolspeler Jordon Ibe stond aan de aftrap, Brad Smith zat op de bank. Onze drie spitsen wisten de weg naar de netten te vinden, Sadio Mane was eerst, dan kwam Mohamed Salah en Roberto Firmino pakte het laatste puntje. 

Voor Lauwereins Pascal en Patterson Nick leverde dit een knappe 10/10 op! In de stand doet Patterson ook terug mee voor de eerste plaats, maar hij moet nog vijf anderen voor zich dulden. Maeremans Davy heeft de leiding gegrepen, met een kleine voorsprong. In de derde periode is Tuyten Gino koploper. 

> stand prono <

De Reds hebben nu een relatief rustige week. Pas op zaterdag is er terug een wedstrijd, maar dan moeten ze al meteen na de middag aan de slag. Op zaterdag 21 april is de aftrap van de wedstrijd tegen rode lantaarn West Brom om 13u30. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

YNWA!