Prono: zaterdagavond thuis tegen Bournemouth

Prono: zaterdagavond thuis tegen Bournemouth

Zaterdag 14 april speelt Liverpool FC opnieuw, thuis tegen Bournemouth. De aftrap is om 18u30. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen City won Liverpool eerder onverwacht. Toch gokte een aantal Liverpoolfans op een zege met 1-2. De verschillen zijn dan ook groot deze speeldag. Op één deelnemer na had wel iedereen minstens één punt dankzij de vijf Engelsen aan de aftrap: Milner, A-A, Ox, Sterling en Walker. Er vielen veel gele kaarten, maar alleen Dolieslager Kristel wist dat de eerste voor Mane zou zijn. Zij wint dan ook de speeldag met een knappe 9/10.

Van Camp Dennis staat terug alleen op kop in de stand, maar toch wordt het spannender. De top 3 deed het niet super waardoor Maeremans Davy zich bij de kopgroep voegt. We hebben nu vier man binnen de twee punten en ook een handvol anderen is nog niet uitgeteld. In de derde periode blijft het ook erg spannend. Leider Tuyten Gino heeft een kleine voorsprong op de concurrenten. 

> stand prono < 

YNWA!