Manchester City na half uur al uitgeteld

Manchester City na half uur al uitgeteld

Liverpool FC – Manchester City 3-0

Liverpool FC heeft in de heenmatch van de kwartfinale in de Champions League tegen Manchester City een uitstekende zaak gedaan. Na een half uur spelen stond het al 3-0 voor de Reds. Na rust hield de thuisploeg vlot stand. City had geen enkele echte kans. 

Mohamed Salah bracht Liverpool al in de twaalfde minuut op voorsprong. Hij trapte op aangeven van Roberto Firmino van dichtbij binnen. Alex Oxlade-Chamberlain verdubbelde de voorsprong met een heerlijke knal. Op het half uur kopte Sadio Mane een voorzet van Salah in doel.

Acht minuten na rust viel Salah geblesseerd uit. City had veel balbezit en probeerde terug te slaan, maar Liverpool hield vlot de nul op het bord. 

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain (Moreno), Mane, Salah (Wijnaldum), Firmino (Solanke).