Prono: woensdag Champions League tegen Manchester City

Prono: woensdag Champions League tegen Manchester City

Liverpool FC neemt het in de kwartfinale van de Champions League op tegen Manchester City. De heenmatch wordt woensdag 4 april gespeeld, om 20u45. Krijgen we opnieuw een doelpuntenrijke match tussen de twee meest attractieve teams van Engeland? Geef uw prono tijdig in! Dit kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Palace wonnen de Reds, dat had iedereen juist! Het werd wel slechts 1-2, en Mane en Salah scoorden pas de 2e en 3e goal. Hierdoor geen perfecte scores. Klopp moest noodgedwongen zijn derde blessure al vrij vroeg doorvoeren. Dominczak Yannick had met 9/10 de beste glazen bol.

In de stand blijft Van Camp Dennis op kop, maar het blijft spannend. Eén slechte speeldag kan rampzalige gevolgen hebben. In de derde periode krijgen we opnieuw een nieuwe koploper: Tuyten Gino. 

> stand prono <

YNWA!