Prono: Klopp wisselt één minuut te vroeg

Prono: Klopp wisselt één minuut te vroeg

Als Klopp zijn derde wissel één minuut later had gedaan, dan had iedereen één punt meer voor de prono gehad en dagwinnaar Wassenaar Christel zelfs 10/10. Maar 9/10 is ook nog een mooie score, zeker als de uitslag 5-0 is. Met Salah en Firmino scoorden slechts twee van de drie goalgetters van LFC. 

In de stand wordt het terug spannend. Leider Van Camp Dennis had gegokt op Mane. Hierdoor kan de rest dichterbij sluipen. In de derde periode blijft Van Camp Marc koploper. 

> stand prono <

Nu krijgen de voorspellers ruim de tijd om na te denken over de volgende wedstrijd. Omwille van de interlandbreak is die pas op zaterdag 31 maart. Let wel op, de aftrap is al om 13u30. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. 

> prono ingeven <

YNWA!