Salah viert vier keer tegen Watford

Salah viert vier keer tegen Watford

Liverpool- Watford 5-0

Liverpool FC heeft zonder echt door te duwen vlot de maat genomen van Watford. Mohamed Salah was de man van de match met vier doelpunten en een assist in een door sneeuw geteisterd Anfield. 

Al in de vierde minuut was het een eerste keer raak voor Salah. Hij kapte zich knap vrij en verschalkte doelman Orestis Karnezis met een laag schot. Vlak voor rust maakte hij er 2-0 van na een schitterende voorzet van Andrew Robertson

Vier minuten na rust werkte Roberto Firmino een harde voorzet van Salah met de binnenkant van de dij in doel, een heerlijk doelpunt. In het slotkwartier was het dan opnieuw de beurt aan Salah. Eerst hield hij vijf verdedigers aan de praat en vond toch nog een gaatje om de 4-0 tegen de netten te prikken. Daarna profiteerde hij van een foutje van de bezoekende keeper die een schot van Danny Ings niet onder controle kreeg. 

Buiten de Salah-show viel er weinig te beleven op Anfield. Watford had één kans met een vrije trap van Roberto Pereyra op de deklat en invaller Ings knalde één keer op de hand van de keeper van Watford.

Liverpool: Karius, Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum (Oxlade-Chamberlain), Can (Milner), Mane, Salah, Firmino (Ings).