Prono: zaterdag match tussen grootste rivalen

Prono: zaterdag match tussen grootste rivalen

De wedstrijd tussen Liverpool en Porto was eigenlijk een veredelde vriendenmatch. Het kon dus alle kanten op. Bijna alle Flemish Reds hadden een thuiszege verwacht, maar het bleef 0-0. Lage scores voor de prono dus. Met Gomez, Milner, Henderson en Lallana stonden er vier Engelsen aan de aftrap. De eerste die naar de kant moest was Firmino, daarna volgden Mane en Can. Met deze vragen werden wel punten verzameld. Drie deelnemers haalden zelfs nog 6/10: Tuyten Gino, Vangaeveren François en Wassenaar Christel. 

Van Camp Dennis blijft leider, maar de achtervolgers knabbelen terug aan zijn voorsprong. In de derde periode heeft Tuyten Gino nu één punt voorsprong. 

> stand prono <

Zaterdag staat de kraker tussen Man Utd en Liverpool op het programma. De strijd tussen de grootste rivalen gaat dit keer ook om de tweede plaats, maar je wilt sowieso nooit verliezen van je grote rivaal. Krijgen we een harde topper of baart de olifant een muis? De aftrap is om 13u30. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de match. 

> prono ingeven <

YNWA!