Prono: periode 3 begint zaterdag tegen Newcastle

Prono: periode 3 begint zaterdag tegen Newcastle

Zaterdag 3 maart begint de derde periode van de prono seizoen 2017-2018. Een nieuwe kans om voor een mooie prijs te gaan dus: 50 euro korting op een busreis volgend seizoen. Ook de algemene stand loopt verder uiteraard.

De eerste wedstrijd van de derde periode is Liverpool FC tegen Newcastle op zaterdag 3 maart 2018. De aftrap is om 18u30. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Iedereen had een zege verwacht tegen West Ham en er werd zelfs meermaals op 4-1 gegokt. Met Milner, Alexander-Arnold en Oxlade-Chamberlain stonde bij LFC drie Engelsen aan de aftrap, zoals de meerderheid in hun glazen bol had gezien. Dat er zo weinig gele kaarten vielen, viel dan weer tegen. Slechts enkelen dachten aan Collins of Kouyaté. Debutant Pease Eamon wist als enige dat Collins de eerste gele kaart zou pakken en win de speeldag met 8/10. 

Belangrijker is dat De Nys Stijn stand hield en de tweede periode op zak steekt. Proficiat Stijn! In de algemene stand blijft Van Camp Dennis koploper. 

> stand prono <

YNWA!