Liverpool leent nog vier spelers uit

Liverpool leent nog vier spelers uit

Liverpool FC heeft zich op de laatste dag van de transfermarkt niet meer versterkt, maar wel nog vier spelers uitgeleend. Geen van de vier kwam dit seizoen in beeld bij Jurgen Klopp, maar voor de U23 is het wel een serieuze aderlating in hun titelstrijd.

Harry Wilson zette zijn handtekening onder een nieuw contract bij Liverpool FC en nadien onder een huurovereenkomst bij Hull City. De aanvoerde van de U23 zal dus in the Championship op zoek gaan naar ervaring.

Ook Ovie Ejaria zal in the Championship te bewonderen zijn. Hij zal tot het einde van het seizoen uitgeleend worden aan Sunderland. Ejaria is net als Wilson twintig jaar. Hij won vorig jaar met Engeland het WK U20.

Er is een voorlopige oplossing gevonden voor Lazar Markovic en Jon Flanagan. Flanagan gaat ook in the Championship op zoek naar matchritme, bij Bolton Wanderers. Markovic zoekt het iets verder, bij het Belgische Anderlecht. Het is voor Markovic al de vierde uitleenbeurt. Eerder trok hij naar Fenerbahce, Sporting en Hull.