Prono: topper tegen Manchester City

Prono: topper tegen Manchester City

De Reds hebben een dikke week tijd om zich op te laden voor de topper tegen Manchester City. Zal er volgende week zondag een nul van de tabellen verdwijnen? Manchester City verloor dit seizoen nog niet. Liverpool verloor nog geen thuismatch. Wint LFC voor de 4de keer op rij met 2-1? Of delen de twee ploegen met de sterkste aanval in de Premier League de punten? De aftrap is zondag 14 januari om 17u00. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Everton werd het opnieuw 2-1, de derde keer op rij. Het wordt voorspelbaar, en toch werd het niet zo vaak gegokt. Wel wist iedereen dat Liverpool zou winnen. Er waren zelfs twee Flemish Reds die hadden verwacht dat James Milner de eerste goal zou scoren. Er stonden maar liefst tien Engelsen aan de aftrap: Lallana, Gomez, Ox, Milner, Pickford, Kenny, Jagielka, Holgate, Rooney en Calvert. Maeremans Danny en Michiels Kevin waren vandaag de beste met een knappe 8/10. In de tweede periode komt De Nijs Stijn samen met Masquelin Thomas aan de leiding. In de algemene stand staat er geen maat op Van Camp Dennis.

> stand prono <

YNWA!