Prono: maandag 1 januari alweer Burnley!

Prono: maandag 1 januari alweer Burnley!

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Burnley – Liverpool FC

maandag 1 januari 2018, 16u00

> prono ingeven <

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

 

Tegen Leicester wonnen de Reds met 2-1. Veel Flemish Reds hadden die verwacht, ook al wint Liverpool zelden met één goal verschil. Dat was namelijk al van september geleden, toen werd het 2-3 in Leicester. Mohamed Salah scoorde, maar de eerste goal kwam van Jamie Vardy. Er stonden bij Liverpool vijf spelers aan de aftrap die er de vorige match niet bij waren: Karius, Matip, Wijnaldum, Mane en Lovren. De meeste deelnemers aan de prono hadden minder rotatie verwacht.

Masquelin Thomas gokte vandaag het best, met een straffe 9/10. Hij springt ook naar de leiding in de tweede periode en heeft meteen een lekkere voorsprong. In de algemene stand blijft Van Camp Dennis op kop.

> stand prono <

YNWA!