Salah zet het recht na blunder Matip

Salah zet het recht na blunder Matip

Liverpool FC – Leicester City 2-1

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor Liverpool. Na drie minuten spelen stonden de Reds al in het krijt na een slechte pas van Joel Matip. De bal werd onderschept en Riyad Mahrez presenteerde Jamie Vardy de 0-1 op een schoteltje. De Reds gingen op zoek naar de gelijkmaker en Mohamed Salah was er een paar keer dicht bij, maar zijn vizier stond nog niet op scherp.

Na de pauze scoorde Salah wel twee keer. Telkens werkte hij uiterst koelbloedig af. Bij de gelijkmaker hield hij drie man aan de praat en trapte onder Kasper Schmeichel in doel. Bij de 2-1 kapte hij zich knap los van de beer Harry Maguire en verschalkte Schmeichel in de korte hoek.

Liverpool: Karius, Gomez, Matip, Lovren, Robertson, Can, Milner, Coutinho (Klavan), Mane (Oxlade-Chamberlain), Salah (Wijnaldum), Firmino.