Prono: zaterdag Leicester City

Prono: zaterdag Leicester City

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Leicester City

zaterdag 30 december 2017, 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Swansea werd zoals verwacht vlot gewonnen, maar 5-0 werd niet zo vaak gegokt. Ondanks de vijf doelpunten, viel het tegen voor de prono: Salah scoorde niet. Er waren wel doelpunten van Coutinho, Firmino, Alexander-Arnold en Oxlade-Chamberlain. Er stonde vier spelers aan de aftrap die er in Arsenal niet van bij de start bij waren: Matip, Oxlade-Chamberlain, Alexander-Arnold en Wijnaldum. Dit resulteerde in relatief veel punten, maar geen echt hoge scores. Toch krijgen we drie dagwinnaars met 7/10: De Meulenaer Hans, De Nys Stijn en Jenard Olivier. De Nys klimt ook naar de kop van de tweede periode, hij deelt de leiding met Descheemaecker Jakke. In de algemene stand blijft Van Camp Dennis autoritair leider.

> stand prono <

YNWA!