U23 klaart de klus na rust in Sunderland

U23 klaart de klus na rust in Sunderland

Sunderland – Liverpool U23 1-4

De U23 van Liverpool FC blijft het uitstekend doen in de Premier League 2. De jonge Reds wonnen met 1-4 van Sunderland en blijven koploper met acht punten voorsprong op Arsenal. Morgen spelen nummer 3 Leicester en nummer 4 Everton tegen elkaar.

De match begon ideaal voor Liverpool met een vroege strafschop, omgezet door Cameron Brannagan, maar vlak voor rust moesten de Reds de gelijkmaker slikken. In het slotkwartier trokken ze alsnog het laken naar zich toe met drie doelpunten. Rhian Brewster, Matthew Virtue-Thick en Ben Woodburn zorgden voor de 1-4.

Liverpool U23: Grabara, Jones, Johnston (Garcia), Whelan, Virtue-Thick, Wilson, Woodburn, Dhanda (Adekanye), Brannagan, Brewster (Paulinho), Kane.