Prono: woensdag West Brom, zondag Bournemouth!

Prono: woensdag West Brom, zondag Bournemouth!

Beste Flemish Reds,

Aangezien ik donderdagnacht pas terug thuis zal arriveren na de match tussen Liverpool en West Brom, zal de opgave van de prono voor Bournemouth dezelfde blijven! Zo krijgt iedereen de tijd om na te denken over de prono.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – West Brom

woensdag 13 december 2017, 21u00

Bournemouth – Liverpool

zondag 17 december 2017, 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Everton is een match om snel te vergeten. Patterson Nick wint de speeldag met amper 3/10. Hij had als enige geel voor Gueye voorspeld. Enkele anderen pakten nog een puntje door de gele Lovren. Het gelijkspel kwam totaal uit de lucht gevallen. Dat er elf Engelsen aan de aftrap zouden staan, was ook een verrassing, al zaten sommigen met tien aardig in de buurt.

In de stand nauwelijks wijzigingen door de magere scores voor iedereen. Van Camp Dennis blijft leider en De Nys Stijn blijft koploper in periode twee.

> stand prono <

YNWA!