U18 slikt gelijkmaker in 94ste minuut

U18 slikt gelijkmaker in 94ste minuut

Liverpool U18 – Man Utd 2-2

De U18 van Liverpool FC leek op weg naar een zege tegen rivaal Man Utd en de eerste plaats in de competitie, maar in de 94ste minuut scoorden de Mancunians de gelijkmaker.

De eerste helft was het afzien voor de jonge Reds. Ze kwam al vroeg op achterstand en Adam Lewis kreeg in de 27ste minuut rood. Met tien tegen elf bleven ze vechten en na de pauze kropen ze op voorsprong via doelpunten van Liam Millar en Glen McAuley. Liverpool was dicht bij een felbevochten zege, tot diep in blessuretijd Arnau Puigmal de gelijkmaker binnen tikte.

Het blijft heel spannend in de Premier League U18. Leider Manchester City staat één punt voor Man Utd en twee voor Everton, Liverpool en Derby. Derby en United hebben wel een match meer gespeeld. Liverpool FC is het enige ongeslagen team.

Liverpool: Jaros, Sharif, Williams, Clayton, Lewis, Glennon, Tagseth, Dixon-Bonner, Camacho (McAuley (Glatzel)), Jones, Millar (Larouci).