Prono: woensdag beslissing tegen Spartak

Prono: woensdag beslissing tegen Spartak

Woensdag speel Liverpool tegen Spartak Moskou om een plaatsje in de volgende ronde van de Champions League. Als de Reds winnen, worden ze eerste in de poule. Bij een gelijkspel zijn ze ook geplaatst. De aftrap is om 21u00. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool won met 1-5 van Brighton, toch wel een onverwacht ruime zege. Dat Emre Can de score zou openen, viel ook tegen voor de meesten. Mohamed Salah en Sadio Mane scoorden niet, gelukkige Roberto Firmino en Roberto Coutinho wel. De doelpuntenmakers voorspellen wordt steeds lastiger, zelfs als we ruim winnen. Jurgen Klopp besloot terug te grijpen naar zijn oude rituelen en wachtte lang om te wisselen. Hij deed nog net één wissel vlak voor de 84ste minuut. Drie Flemish Reds delen de dagzege met 7/10 en starten periode 2 het best: De Nys Stijn, Goossens Kim en Masquelin Thomas. Op kop zien we nog steeds mister regelmaat Van Camp Dennis.

> stand prono <

YNWA!