Prono: dubbelslag tegen Saints

Prono: dubbelslag tegen Saints

Liverpool FC won verdiend met 3-0 van Southampton. Dat was logisch en de punten liggen dan ook hoog vandaag. Er stonde amper vijf Engelsen aan de aftrap, maar dat was verwacht: Alexander-Arnold en Henderson bij LFC en Forster, Bertrand en Redmond bij de bezoekers. Met Lovren en Romeu als kaartenpakkers zaten we ook vrij goed. De familie Maeremans had de situatie het best ingeschat. Kenny en Davy delen de dagzege met 8/10. Hierdoor slaat Maeremans Davy ook een dubbelslag. Hij staat plots alleen op kop in de stand.

> stand prono <

Nog drie wedstrijden en de eerste periode zit er op. Wie pakt de eerste prijs? Tegen Sevilla ligt misschien een kans om veel punten te rapen. Dinsdagavond spelen de Reds bij de Spaanse subtopper. De aftrap is om 20u45. De prono ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

YNWA!