Reds klasse sterker dan Saints

Reds klasse sterker dan Saints

Liverpool – Southampton 16u00

Liverpool FC heeft vlot de maat genomen van Southampton. De Saints moesten duidelijk hun meerdere erkennen in de Reds en komen met 3-0 nog goed weg van Anfield.

De bezoekers konden een half uur standhouden, maar dan bracht Mohamed Salah met een heerlijke krul Liverpool verdiend op voorsprong. Nog voor rust scoorde Salah opnieuw na een knappe doorsteekpas van Philippe Coutinho.

Ook na rust bleef Liverpool dominant spelen. Southampton kon geen enkele kans bijeen spelen terwijl de Reds voortdurend dreigend waren. Roberto Firmino was een paar keer dicht bij een treffer, maar hij geraakte niet voorbij Fraser Forster. Coutinho slaagde er wel in de keeper te vloeren in de rebound na een knal van Firmino.

Liverpool: Mignolet, Alexander-Arnold, Klavan, Lovren, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Coutinho (Can), Mane (Oxlade-Chamberlain), Salah (Milner), Firmino.