Wanneer komen drie sterren terug?

Wanneer komen drie sterren terug?

Goed nieuws van Sadio Mane, de aanvaller traint terug met de groep mee bij Liverpool FC. Jurgen Klopp was onder de indruk van zijn fitheid na een maand in de lappenmand een hamstringblessure. De wedstrijd in West Ham komt nog te vroeg voor Mane, maar hij zou wel kunnen aantreden voor Senegal in twee interlands. Klopp hoopt dat ze in Afrika geen risico’s zullen nemen met zijn sterspeler.

Ook Philippe Coutinho en Adam Lallana zullen er niet bij zijn in Londen. Lallana sluit normaal volgende week bij de groep aan, maar hij was lang buiten strijd en zal dus tijd nodig hebben om wedstrijdfit te geraken. Coutinho blijft sukkelen met kleine blessures.

Georginio Wijnaldum en Dejan Lovren zijn twijfelachtig voor West Ham. Klopp zal pas op het laatste moment beslissen of hij Lovren of Wijnaldum speelklaar acht.