Prono: niemand had gelijkspel in Newcastle verwacht

Prono: niemand had gelijkspel in Newcastle verwacht

Niemand had verwacht dat Liverpool en Newcastle zouden gelijkspelen. De meesten hadden een zege voor de Reds verwacht, sommigen voor de Magpies. De scores liggen dus laag. Gelukkig scoorde Coutinho de eerste goal. De jongens waren heel braaf, alleen Gomez kreeg geel. Dat leverde Dachet Thierry als dagwinnaar zes punten op. De meesten bleven steken op drie of minder. In de stand blijft Van Camp Dennis nipt op kop.

> stand prono <

De Reds hebben nu twee weken tijd om zich voor de bereiden op de volgende match, de belangrijkste van het seizoen. Liverpool ontvangt op zaterdag 14 oktober rivaal Man Utd. De aftrap is om 13u30. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

YYNWA!