Liverpool kan ook in Newcastle niet winnen

Liverpool kan ook in Newcastle niet winnen

Newcastle – Liverpool 1-1

Liverpool FC is er opnieuw niet in geslaagd om te winnen. In september wonnen de Reds amper één match en oktober werd ingezet met een gelijkspel in Newcastle.

De aanvangsfase was vrij aantrekkelijk met doelpogingen aan beide kanten. Liverpool begon het heft steeds meer in handen te nemen. Georginio Wijnaldum kopte tegen de paal en Dejan Lovren kreeg de bal niet in doel. Uiteindelijk zorgde Philippe Coutinho met een heerlijke knal voor de verlossing. Maar zeven minuten later stuurde Jonjo Shelvey met een knappe doorsteekbal Joselu diep. Die scoorde met veel geluk nadat Joel Matip de bal tegen zijn voeten tackelde.

Na de rust zakte Newcastle helemaal terug en haalde het ritme helemaal uit de partij met de ene “blessure” na de andere. Liverpool speelde te traag en vond geen gaten in de muur. Daniel Sturridge kreeg wel een grote kans, maar hij werkte te zwak af. Invaller Dominic Solanke kopte net naast.

Liverpool: Mignolet, Gomez, Matip, Lovren, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Coutinho, Salah (Oxlade), Mane (Firmino), Sturridge (Solanke).