Palace biedt Sakho een nieuwe toekomst

Palace biedt Sakho een nieuwe toekomst

Na vier jaar slaat Mamadou Sakho de deur bij Liverpool FC achter zich dicht. De Franse international verhuist definitief naar Crystal Palace, de ploeg waarvoor hij eerder al een half jaar op huurbasis speelde. Sakho speelde 80 keer voor LFC, maar raakte in onmin met Jurgen Klopp.

Sakho was Frans international en leek op weg naar een grote toekomst. Tot hij betrapt werd op een vetafdrijver. Hij werd door Liverpool preventief geschorst, maar het product bleek achteraf toch niet verboden. Daarna liep het fout voor Sakho tijdens de voorbereiding op het seizoen 2016-2017. Hij werd door Klopp van het trainingskamp naar huis gestuurd omwille van disciplinaire redenen. De relatie tussen speler en trainer bleek totaal verzuurd en Sakho kwam niet meer in het plaatje voor. Op zijn 27ste trekt de 28-voudige Franse international naar Palace.