Liverpool leent vier jongeren uit

Liverpool leent vier jongeren uit

Jurgen Klopp maakt werk van de afslanking van zijn kern. Na Divock Origi leent Liverpool FC ook vier jongeren uit.

Ryan Kent leverde enkele indrukwekkende prestaties tijdens de voorbereiding, maar past (nog) niet in de plannen van Klopp. De 20-jarige winger zal dit seizoen uitkomen voor het Duitse Freiburg. Kent tekende onlangs nog een nieuw contract bij LFC.

De 21-jarige Jordan Williams zoekt zijn geluk dan weer in de League One, bij Rochdale. Hij keert in principe in januari terug naar Liverpool.

In League Two zullen we dan weer Toni Gomes terugvinden. De 18-jarige aanvaller moet één seizoen ervaring opdoen bij Forest Green Rovers.

Ook Allan Rodrigues de Souza heeft een nieuwe ploeg gevonden. De 20-jarige Braziliaan is al enkele jaren eigendom van Liverpool FC, maar heeft nog steeds geen werkvergunning voor Engeland. Hierdoor wordt hij telkens uitgeleend. Dit seizoen trekt Allan naar Apollon Limassol. De ploeg uit Cyprus neemt deel aan de Europa League. Eerder werd Allan al verhuurd aan SJK, STVV en Berlijn.