Liverpool wint oefenpot met 3-0 van scum

Liverpool FC – Man Utd 3-0

Liverpool FC heeft in de USA een oefenwedstrijd tegen Man Utd met 3-0 gewonnen. De tegenstander creëerde wel wat kansen, maar de keepers van LFC hielden hun netten proper. Voor rust keepte Caoimhin Kelleher sterk en na rust deed Vitezslav Jaros hetzelfde.

De Reds speelden bij momenten sprankelend voetbal en scoorden drie keer. Fabio Carvalho bracht LFC met een afgeweken schot op voorsprong. Curtis Jones verdubbelde de voorsprong op aangeven van Mohamed Salah. Na rust prikte Kostas Tsimikas ook nog de 3-0 in doel.

Liverpool: Kelleher (Jaros, 46), Konate (Van den Berg, 46), Salah (Blair, 65), Jones (Nyoni, 59), Elliott (Morton, 65), Jota (Bajcetic, 65), Tsimikas (Chambers, 65), Carvalho (Doak, 65), Gravenberch (Endo, 65), Quansah (Phillips, 65), Bradley (Stephenson, 73).