Diaz doet het twee keer tegen sevilla

Liverpool FC – Sevilla 4-1

Liverpool FC heeft de eerste vriendschappelijke partij van 11 augustus 2024 met 4-1 gewonnen van Sevilla. Later op de dag spelen de Reds nog een oefenpot achter gesloten deuren tegen Las Palmas.

In de eerste helft hadden beiden ploegen kansen, maar het was een half uur wachten op de eerste treffer. Diogo Jota bracht LFC op voorsprong met een spectaculaire volley. Daarna ging het snel. Nog voor rust scoorde Luis Diaz twee keer.

Na de pauze prikte Peque Fernandez tegen voor Sevilla, maar invaller Trey Nyoni maakte er nog 4-1 van.

Liverpool: Alisson (Jaros, 62), Van Dijk (Gomez, 74), Diaz (Nyoni, 62), Szoboszlai, Mac Allister (Bajcetic, 74), Salah, Jota, Tsimikas, Gravenberch (Morton, 82), Alexander-Arnold (Stephenson, 74), Quansah.