Slot verwacht nog minstens één aanwinst deze zomer

Slot verwacht nog minstens één aanwinst deze zomer

Arne Slot heeft tijdens de Amerikaanse tournee een uitvoerig interview gegeven aan de aanwezige journalisten. Daar kwamen enkele interessante antwoorden uit, vooral over de transferplannen.

Zoals eerder gezegd, is het de eerste bedoeling om te werken met de beschikbare spelers. Natuurlijk is het een nadeel dat er zo veel niet aanwezig zijn, maar ik heb het over de spelers die we onder contract hebben.

Het positieve is dat we nu kans krijgen om de jongeren aan het werk te zien de komende weken. En ze gaan ook aan spelen toekomen.

Het niveau ligt hier heel hoog als het aankomt op het binnenhalen van nieuwe spelers, omdat we zo’n goede ploeg hebben. Uiteraard is Richard Hughes, samen met mezelf en enkele anderen, bezig met het zoeken naar versterkingen, maar dat is niet gemakkelijk omdat we al zo veel goede spelers hebben.

Eén van de redenen waarom we nog niemand hebben gekocht, is omdat ik de ploeg wil evalueren. Dat is lastig omdat er nog zoveel spelers niet hier zijn. Daarnaast moeten aanwinsten ook goed genoeg zijn en beschikbaar. Dat is niet gemakkelijk.

Maar Richard is keihard aan het werken aan potentiële versterkingen. Als we nieuws hebben, dan zullen we het naar buiten brengen. Maar we hebben al een heel goede ploeg, ik ben dus sowieso blij. Het zou me wel verbazen als we geen enkele speler zouden kopen. Momenteel zijn we gewoon aan het wachten op de spelers die nog moeten terugkeren en op de juiste spelers om te tekenen.