Slot vliegt met 28 spelers naar Amerika

Slot vliegt met 28 spelers naar Amerika

Voor Liverpool FC begint vandaag een volgende fase van de voorbereiding op het seizoen 2024-2025. De Reds zijn vertrokken naar de USA. Tijdens het oefenkamp zullen ze drie oefenwedstrijden spelen, tegen Betis, Arsenal en scum. Arne Slot stapte met 28 spelers op het vliegtuig. Normaal zullen Alisson Becker en Diogo Jota in Amerika bij de groep aansluiten. 

Doelmannen: Kelleher, Jaros, Pitaluga, Davies

Verdedigers: Quansah, Van den Berg, Phillips, Nallo, Robertson, Bradley, Tsimikas, Chambers, Beck

Middenvelders: Szoboszlai, Jones, Endo, Elliott, Bajcetic, McConnell, Morton, Stephenson, Nyoni

Aanvallers: Salah, Carvalho, Doak, Gordon, Koumas, Blair

Bobby Clark en Jayden Danns zijn er niet bij vanwege blessures. Ook verschillende internationals ontbreken omdat ze nog genieten van een welverdiende korte vakantie. Het gaat om Virgil van DijkIbrahima KonateTrent Alexander-ArnoldJoe GomezAlexis Mac AllisterRyan GravenberchCody GakpoDarwin Nunez en Luis Diaz.

Na de Amerikaanse tournee zal Slot enkele knopen moeten doorhakken en snoeien in zijn spelerskern. Sommige jongeren zullen terug naar de U21 moeten, sommige spelers zullen waarschijnlijk uitgeleend of verkocht worden. Zij krijgen dus nog enkele weken de tijd om hun plaats in de kern af te dwingen. Op het vlak van mogelijke inkomende transfers blijft het voorlopig oorverdovend stil. 

foto’s van de trip