PRONO: zondag topper tegen Tottenham

PRONO: zondag topper tegen Tottenham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Tottenham

zondag 5 mei om 17u30 (prono ingeven tot 15u30)
 
 
LFC speelde 2-2 gelijk in West Ham, er vielen amper twee gele kaarten en enkel Diaz gaf een assist. Opnieuw lage punten voor de prono dus. Gesquière Wouter en Van Nuffelen Roland haalden toch nog een knappe 5/10. 
 
Met nog 30 punten te verdienen heeft Roland Filip een voorsprong van 10 punten op de eerste achtervolger. Alles kan dus nog, maar het wordt lastig om hem nog te onttronen. In de derde periode is het wel nog spannend, maar De vos Eliane houdt nog steeds de koppositie in handen. 
 
 
YNWA