Nunez en Jota scoren twee keer in Bournemouth

Nunez en Jota scoren twee keer in Bournemouth

Bournemouth – Liverpool FC 0-4

Liverpool FC heeft vlot gewonnen van een zwak Bournemouth. In de eerste helft hadden de Reds veel balbezit, maar geen kansen. Na de koffie maakten ze dan toch het verschil. 

Darwin Nunez bracht de Reds vlak na rust op voorsprong na een knappe aanval over Curtis Jones en Diogo Jota. Conor Bradley was twee keer dicht bij een doelpunt, maar het was Jota die twintig minuten voor veiligheid zorgde. Op aangeven van invaller Cody Gakpo werkte hij knap af. 

Jota scoorde nog een tweede keer, na een voorzet van Bradley. Jota miste zijn eerste schot totaal, maar zette daarmee wel de hele defensie op het verkeerde been en knalde dan in doel. In blessuretijd prikte ook Nunez nog zijn tweede tegen de netten, hij werkte een voorzet van Joe Gomez heerlijk binnen. 

Liverpool: Alisson, Gomez, Van Dijk, Konate, Diaz (Gakpo, 64), Nunez, Mac Allister, Jones (Clark, 83), Elliott (Gravenberch, 64), Jota (Gordon, 90+4., Bradley (Beck, 83).