Liverpool wint heenmatch halve finale League Cup

Liverpool wint heenmatch halve finale League Cup

Liverpool FC – Fulham 2-1

Liverpool FC heeft met 2-1 van Fulham gewonnen in de heenmatch van de halve finale van de League Cup. De Reds kwamen al vroeg op achterstand, maar vochten zich nog terug in de partij en naar de overwinning.  

Liverpool had meer balbezit en de eerste kansen, maar het was Willian Borges da Silva die scoorde voor Fulham op aangeven van Andreas Pereira

Na rust zochten de Reds naar de gelijkmaker, maar ook Caoimhin Kelleher kreeg zijn deel van het werk op te knappen. In de 68ste minuut viel de 1-1 dan toch nadat een schot van Curtis Jones afweek op een verdediger.  Drie minuten later combineerden twee invallers om er 2-1 van te maken. Darwin Nunez met de assist, Cody Gakpo met de goal. Nunez deed nog verschillende pogingen om te scoren, maar werd telkens gestuit door Bernd Leno.

Op woensdag 24 februari verdedigt LFC de kleine voorsprong in Craven Cottage. 

Liverpool: Kelleher, Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez, Mac Allister, Gravenberch (Gakpo, 55), Jones, Elliott (Nunez, 55), Jota, Diaz.