Klopp bespreekt toekomst Phillips, Williams en Beck

Klopp bespreekt toekomst Phillips, Williams en Beck

Liverpool FC zag de voorbije dagen drie spelers terugkeren na een uitleenbeurt bij een Schotse club. Owen Beck deed het uitstekend bij Dundee, Nathaniel Phillips kwam bij Celtic amper aan spelen toe, terwijl het voor Rhys Williams bij Aberdeen helemaal een flop werd. Jurgen Klopp besprak de plannen voor het trio. 

Over Phillips: “We moeten het bekijken. We moeten ook rekening houden met onze eigen sitiatie. Phillips zal zeker tot het einde van de maand bij ons blijven en dan zullen we zien. We schatten hem heel hoog in, gezien wat hij in het verleden liet zien bij ons. Het werkte niet voor hem bij Celtic. Hij had een paar blessures en toen draaide de ploeg goed. Hij zal meetrainen en dan zullen we zien hoe het loopt.”

Over Williams: “Hij zal aanvankelijk bij de U21 meetrainen en ik zal met hem bespreken waarom zijn uitleenbeurt niet goed verliep. Ik had verwacht dat hij alles zou spelen in Schotland. Ik heb nog niet de kans gehad om met hem te praten.”

Over Beck: “Het was goed. We hadden altijd hoge verwachtingen van Beck. Toen werkte het twee keer niet goed tijdens een uitleenperiode, maar dat kan gebeuren. Het moet helemaal juist zitten met de stad, de manager, de speelstijl, de concurrentie voor de positie, … er kan zoveel fout lopen tijdens een uitleenbeurt. Nu liep het bij Dundee wel goed en zette hij grote stappen. Met de blessures die we hebben, was het voor ons duidelijk dat we hem terug zouden halen. We willen hem beschikbaar hebben.”