Liverpool speelt in Brighton

Liverpool speelt in Brighton

Brighton – Liverpool FC 2-2

Liverpool FC heeft een puntje gepakt in Brighton. De thuisploeg was voor rust de betere ploeg en kwam ook verdiend op voorsprong via Simon Adingra. Nog voor de pauze keerde Liverpool de situatie om, dankzij twee doelpunten van Mohamed Salah. Bij de eerste legde Darwin Nunez de bal breed op twee vrije ploegmaats en Harvey Elliott liet Salah scoren. Vlak voor de koffie zette Salah ook nog een strafschop om.

Na de pauze ging Brighton op zoek naar de gelijkmaker, maar de beste kans viel aan de overkant. Ryan Gravenberch trapte van dichtbij tegen de dwarsligger. Dat brak de Reds nog zuur op want in de slotfase scoorde Lewis Dunk nog de 2-2. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Gomez, 79), Matip (Konate, 72), Van Dijk, Robertson, Mac Allister, Szoboszlai, Elliott (Gravenberch, 46), Diaz, Salah, Nunez.