Liverpool FC sloot voorbereiding af met zege tegen Darmstadt

Liverpool FC sloot voorbereiding af met zege tegen Darmstadt

Liverpool FC – Darmstadt 3-1

Liverpool FC speelde maandag in Deepdale tegen Darmstadt omdat de uitbreidingswerken op Anfield nog niet klaar zijn. De Reds wonnen hun laatste voorbereidingsmatch met 3-1 tegen de Duitsers. Na tien minuten spelen lag de bal al drie keer in doel. Mohamed Salah bracht LFC al snel op voorsprong. Drie minuten later schotelde hij Diogo Jota de 2-0 voor. Mathias Honsak bracht Darmstadt terug in de partij. Na rust creëerden de Reds nog verschillende kansen en maakte Luis Diaz er 3-1 van op aangeven van Dominik Szoboszlai.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Scanlon, 74), Konate (Matip, 60), Van Dijk (Gomez, 60), Robertson (Tsimikas, 60), Mac Allister (Jones, 74), Szoboszlai (Elliott, 60), Gakpo (Quansah, 74), Diaz (McConnell, 74), Salah (Doak, 60), Jota (Nunez, 60).