Liverpool wint vlot van Leicester

Liverpool wint vlot van Leicester

Leicester City – Liverpool FC 0-4
 
Liverpool FC heeft de oefenpot tegen Leicester City gewonnen met een indrukwekkende 4-0. In Singapore maakten de Reds al voor rust het verschil.
 
Leicester probeerde aanvankelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar de Reds namen al snel het commando over. Doelman Mads Hermanson hield Momamed Salah van een goal. Na een half uur spelen was het toch raak. Hermanson kon de inzet van Diogo Jota nog keren, maar Darwin Nunez was goed gevolgd en liet de kans niet liggen. 
 
Daarna ging het snel. In de 38ste minuut stond het al 0-3. Salah was goed voor twee assists. Eerst dribbelde hij de rechthoek in en schotelde Bobby Clark de 0-2 voor. Drie minuten later kopte Jota de voorzet van Salah in doel. 
 
Jurgen Klopp voerde tien wissels door bij de rust, enkel doelman Caoimhin Kelleher bleef staan. De verse krachten gingen op zoek naar meer doelpunten. In de 64ste minuut was het raak. Ben Doak kon na een hoekschop zijn goaltje meepikken.  

Liverpool eerste helft: Kelleher, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Jones, Clark, Mac Allister, Jota, Salah, Nunez.

Liverpool tweede helft: Kelleher (Alisson, 60), Gomez, Matip, Quansah (Frauendorf, 86), Tsimikas, McConnell, Elliott, Szoboszlai (Scanlon, 80), Doak, Diaz, Gakpo.