Nunez en Salah vinden elkaar goed tegen Greuther Furth

Nunez en Salah vinden elkaar goed tegen Greuther Furth

Greuther Furth – Liverpool FC 4-4

Liverpool FC heeft het trainingskamp in Duitsland afgesloten met een oefenmatch tegen Greuther Furth. Bij de rust stonden de Reds 0-1 voor, maar na de pauze werd het 4-4 na een doelpuntenregen. 

Luis Diaz scoorde de enige treffer voor rust. De Reds speelden wel aanvallend en creëerden verschillende kansen, maar verder uitlopen lukte niet. Diogo Jota was het dichtst bij de 0-2, maar trapte tegen de paal. 

Na de thee kregen elf verse krachten een kans om zich te bewijzen. Dat liep al meteen fout. Julian Green onderschepte een pas van Adrian en maakte er 1-1 van. Liverpool kwam echter al snel terug op voorsprong. Twee keer zette Mohamed Salah spitsbroeder Darwin Nunez op weg naar een doelpunt. Na een uur spelen leek LFC zo op weg naar een ruime zege.

Plots sloeg Greuther Furth terug. Via Lukas Petkov en twee treffers van Armindo Sieb gingen ze van 1-3 naar 4-3. Liverpool had nog tijd om te antwoorden en deed dat ook. Dit keer zorgde Nunez voor de voorzet en Salah voor de afwerking. Nunez kwam nog dicht bij de winnende goal, maar kreeg de bal niet opnieuw voorbij doelman Jonas Urbig

 

Liverpool eerste helft: Alisson, Bradley, Konate, Van Dijk, Robertson, Alexander-Arnold, Mac Allister, Gakpo, Doak, Diaz, Jota.

Liverpool tweede helft: Adrian (75′ Pitaluga), Gomez, Nunez, Salah, Jones (75′ Scanlon), Elliott (75′ Clark), Tsimikas, Matip, McConnell, Koumas (75′ Frauendorf), Quansah.