LFC speelt in Preston tegen Duitse club

LFC speelt in Preston tegen Duitse club

Liverpool FC heeft een vijfde oefenwedstrijd toegevoegd aan de voorbereiding. Op maandag 7 augustus zullen de Reds spelen tegen Darmstadt, nieuwkomer in de Bundesliga. Het is de vierde oefenpot tegen een Duitse tegenstander deze zomer.

De wedstrijd zal doorgaan in het Deepdale Stadium van Preston omdat er op dat moment nog werkzaamheden bezig zijn op Anfield. De uitbreiding van de Anfield Road Stand is volop bezig. Hierdoor komt de capaciteit van Anfield op 61.000 toeschouwers. De werken zouden klaar moeten zijn voor de eerste thuismatch in de Premier League, op 19 augustus tegen Bournemouth. Deepdale is één van de oudste voetbalstadions in de wereld, gebouwd in 1875. Er kunnen 23.500 fans binnen. 

 

speelschema voorbereiding LFC

woensdag 19 juli om 18u30 Karsruher – LFC

maandag 24 juli om 13u00 Greuther Furth – LFC (achter gesloten deuren)

zondag 30 juli om 11u00 Leicester – LFC (in Singapore)

woensdag 2 augustus om 13u30 Bayern – LFC (in Singapore)

maandag 7 augustus om 20u00 LFC – Darmstadt (in Preston)