PRONO: woensdag weeral Wolverhampton Wanderers

PRONO: woensdag weeral Wolverhampton Wanderers

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Wolves
 
woensdag 1 maart om 21u00
 
 
Tegen Palace werd het een ontgoochelend gelijkspel, 0-0, een uitslag die niet vaak voorkomt bij matchen van LFC. Klopp deed één wissel: Elliott voor Keita, de enige puntenvraag. Gelukkig ging het niet meer om de gele kaarten, want er vielen er 7, abnormaal veel voor wedstrijden van LFC. Niemand scoorde, ook daar geen punten. De Vos Eliane scoorde 4/10 en wint daarmee voor de derde keer deze periode de speeldag. Ze komt dan ook opzetten in het klassement. Verder geen wijzigingen. Konings Ariane blijft koploper in de spannende tweede periode terwijl De cauwer Caitlin het algemeen klassement controleert. 
 
 
YNWA