Liverpool was goed gestart tegen Real Madrid

Liverpool was goed gestart tegen Real Madrid

Liverpool FC – Real Madrid 2-5

Liverpool FC heeft een wonder nodig in Madrid als het nog wil doorstoten in de Champions League. Op Anfield kwamen de Reds al vroeg 2-0 voor tegen hun zwarte beest Real, maar het liep nog helemaal fout voor de thuisploeg. 

Na een kwartier spelen leken de Reds af te steven op een vlotte overwinning. In de vierde minuut bracht Darwin Nunez LFC met een heerlijke deviatie op voorsprong. Hij werkte de lage voorzet van Mohamed Salah in doel. Even later was Salah zelf aan het feest na een flater van Thibaut Courtois

In de 21ste minuut kwam Real terug in de partij na een plaatsbal van Vinicius Junior na zwak verdedigen van Joe Gomez. Nog voor rust pikte hij zijn tweede goal mee na een blunder van Alisson Becker, die de bal recht tegen zijn landgenoot trapte. 

Na de pauze trok Real het laken helemaal naar zich toe. Eder Militao scoorde al snel de 2-3 en dan schoot ook Karim Benzema wakker. Hij verschalkte Alisson nog twee keer om er zo 2-5 van te maken. Liverpool wacht een monumentale taak in Madrid. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Bajcetic, Henderson, Nunez, Salah, Gakpo.

Subs: Adrian, Kelleher, Milner, Keita, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Jones, Elliott, Jota, Tsimikas, Carvalho, Matip.