Klopp ziet blessures positief evolueren

Klopp ziet blessures positief evolueren

Jurgen Klopp heeft een update gegeven over de ziekenboeg bij Liverpool FC. Over het algemeen ziet de Duister het positief in, volgens hem maken vier langdurig geblesseerde spelers grote stappen in de juiste richting. 

Luis Diaz zal nog enkele maanden buiten strijd zijn, maar drie andere spelers zullen over twee weken de groepstrainingen kunnen hervatten. Zowel Diogo Jota, Roberto Firmino als Virgil van Dijk zien licht aan het einde van de tunnel. 

Klopp heeft ook besloten om Arthur Melo tot het einde van het seizoen te laten blijven. De middenvelder wordt gehuurd van Juventus, maar kwam door een blessure niet verder dan een korte invalbeurt. Hij is al een tijdje bezig met looptrainingen en zou over enkele weken terug aansluiten bij de groep. Doordat Arthur zo lang in de lappenmand lag, heeft hij meer tijd nodig om zijn fitheid op te bouwen. 

Fabio Carvalho zal er niet bij zijn tegen Brighton omwille van een kleine blessure. Ook Nathaniel Phillips ontbreekt, hij heeft een zware verkoudheid. James Milner is wel inzetbaar, hij miste één training.